Павел Маринов: Бяхме дошли за друго, но рухнахме

Капитанът на Ямбол Павел Маринов трудно можеше да намери думи да опише разочарованието си от представянето на тима при разгромната загуба с 66:97 от Балкан в четвъртфиналния двубой от турнира за Купата на България.

Той призна, че съперникът е надиграл неговия отбор физически и тактически, както и че е много трудно за съотборниците му да се надиграват срещу такъв интензитет от страна на противника.

“Сили не ни достигнаха. Надиграха ни физически и тактически. Целта ни е да преборим Академик за класирането напред в първенството. Трябва да останем професионалисти и да си извоюваме място в осмицата, а не да се разотидем.

Ние бяхме дошли за друго, но при този резултат няма как да кажа нещо. Рухнахме и така се разви мача, че си правиха каквото си искат с нас. Дори не съм уморен. Уважаваха ни и може би дори другите отбори вярват повече в нашата игра, отколкото ние самите.

15 Купа на България: Балкан - Ямбол

Трудно е да се говори, защото при такъв резултат е много тежко. Не знам колко ни липсваше публиката, все пак атмосферата беше много приятна. По-лесно е да се играе у дома, но не беше това факторът.

15 Купа на България: Балкан - Ямбол

Играем без типичен център цяла година, напусна ни основният гард и за всички е много трудно да останем тук да играем. Нямам фаворит, но пожелавам успех на Черноморец, защото им гледах днешния мач как изненадаха Рилски спортист. Даже нямам приятели в този отбор, но ми хареса как играят”, каза Маринов.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти