Георги Петров: За мен сезон 2022/2023 приключи, бе безкрайно удоволствие да бъда част от този отбор

Вицешампионът на България Нефтохимик 2010 (Бургас) остава без капитана си Георги Петров до края на сезона, след като получи контузия в последните сблъсъци от efbet Супер Волей. 

Волейболистът съобщи новината в профилите си в социалните мрежи, като заяви, че работата в бургаския клуб за него е била удоволствие и се надява изграденото до момента да даде своя резултат. 

Асът призова феновете да продължават да подкрепят любимия отбор.

Капитанът на вицешампионите е аут до края на сезона
Капитанът на вицешампионите е аут до края на сезона

"С горчива усмивка съобщавам, че за мен сезон 2022/2023 приключи! Горчивината идва от причината за прекратяването, класическа - няма нужда да се описва обстойно. Но усмивката ми идва от свършената работа до момента на всички ни в “Нефтохимик 2010”. За мен бе безкрайно удоволствие да бъда част от “шарената” картина на този отбор. Вярвам, че изградихме нещо стойностно, което може да даде хубав резултат накрая! Апелирам към феновете на отбора да не спират да вярват и подкрепят, за да можем заедно да постигнем, каквото заслужаваме! Благодаря на всички! И до нови срещи в спортните зали! #17", е посланието на Петров към привържениците на клуба.

Снимки: NVL/Startphoto.bg 

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

Снимки: Startphoto

Още от Волейбол

Виж всички