Свобода Михайлова е новият член на УС на БФВТ

Свобода Михайлова е новият член на УС на БФВТ

Свобода Михайлова е новият член на Управителния съвет на Българската федерация по водна топка. Тя бе избрана на извънредно общо събрание на БФВТ на мястото на подалия оставка член на УС на БФВТ Стоян Стоев.

Свобода Михайлова 15 години е състезателка по плуване, пише самата тя в мотивационното си писмо до Управителния съвет на БФВФ. Освен това е световна шампионка по водно спасяване и член на първия национален отбор по водна топка за жени у нас. Въобще – целият й живот до този момент е свързан здраво с плувните спортове. От 2013-а до 2017-а година Михайлова е търговски директор на БНТ.

В мотивационното си писмо тя добавя: „Ако БФВТ има нужда, бих могла да помогна в областта на комуникациите между управляващите и трениращите, да представям проекти и идеи, свързани с развитието на спорта, да правя предложения за популяризиране на спорта у нас, да взимам дейно участие при организиране на събития и състезания, както и да работя за подобряване имиджа на спорта в България и в частност на водната топка.“

Още от Водни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти