Потър предприема ексцентрични мерки в Челси

Мениджърът на Челси - Греъм Потър, реши да прибегне до нестандартни методи, за да подсили отбора си. Според английския вестник The ​​Sun миналия вторник наставникът е завел своите играчи във военна база близо до град Лис в Хемпшир.

В казармата не е имало грубости или тежки упражнения. Вместо това Потър реши да развие мисловната дейност на своите играчи чрез поредица от упражнения, за да подпомогне колективната им работа. Предполага се, че по този начин наставникът на “сините” иска да помогне на потока от нови играчи бързо да се адаптират в клуба.

Потър вече веднъж е опитвал екстравагантни методи в кариерата си на треньор по време на престоя си в шведския Йостерсунд в периода 2011-2018 г., когато принуди играчите си да поставят балет, да пишат театрални пиеси за викингите и да изпълняват народни рап песни пред публика.

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Още от Футбол свят

Виж всички