Преговорите за продажбата на Манчестър Юнайтед са в напреднала фаза

Преговорите за продажбата на Манчестър Юнайтед са в напреднала фаза

Преговорите между семейство Глейзър и английския бизнесмен Джим Ратклиф за продажбата на Манчестър Юнайтед са в напреднала фаза. Това твърди "Тутомеркато". Двете страни водят интензивни разговори в последните дни, като са близо до постигане на споразумение помежду си.

Според информациите, президентът на "Инеос" ще плати около 4 милиарда паунда за акциите на "червените дяволи". Това обаче изглежда донякъде странно на фона на това, че наскоро от семейство Глейзър заявиха, че няма да продадат клуба за по-малко от 6-7 милиарда паунда.

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

Настоящите собственици на Юнайтед обявиха клуба за продан през ноември 2022 година. По-късно те сложиха като крайна дата за преговорите края на февруари. Така че все още има достатъчно време и за други кандидати да отправят своите оферти.

Тепърва ще видим как ще се развият събитията, но по всичко личи, че Ратклиф е най-сериозният кандидат за Юнайтед в момента. Още повече, че той е и голям фен на клуба и ще направи всичко по силите си да спечели наддаването.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички