Илия Петков пред Sportal.bg: Малко не ни достигна в днешния двубой

Хебър допусна третата си поредна загуба в груповата фаза на Шампионската лига по волейбол. В среща от група "В" отборът от Пазарджик загуби у дома срещу Халкбанк Анкара с 2:3 (19:25, 20:25, 25:19, 25:22, 7:15).

“Още преди мача в съблекалнята си казахме, че за да го спечелим или изобщо да постигнем нещо, трябва да рискуваме на сервис, дори да сбъркаме някой и друг сервис. Това че на мен ми вървя е като на всеки друг играч. Видяхте какъв хубав сервис биха те в петия гейм, не може да им се отрече. Не смятам, че блокадата ни куцаше. Смятам, че се подготвихме добре тактически, стояхме добре на блок през повечето време и в защита, въпреки че играха много бързо. Дори и в хода на мача променяхме доста неща”, заяви Илия Петков пред Sportal.bg.

Драма, обрати и Хебър отново остана без победа в Шампионската лига
Драма, обрати и Хебър отново остана без победа в Шампионската лига

“За съжаление малко не ни достигна и в трите мача. Не знам точно какво не ни достига, но е факт, че и в трите мача много малко не ни достигна. Надявам се в следващите три мача да успеем да излезем победители. Абсолютно няма за какво да съжаляваме, направихме каквото направихме. Играхме със сърце, играхме мъжки и се представихме достойно, така че не съжаляваме за нищо”, добави Петков.

Още от Волейбол

Виж всички