Добромир Димитров пред Sportal.bg: Ще се подготвим максимално добре за гостуването на Заверче

Хебър допусна третата си поредна загуба в груповата фаза на Шампионската лига по волейбол. В среща от група "В" отборът от Пазарджик загуби у дома срещу Халкбанк Анкара с 2:3 (19:25, 20:25, 25:19, 25:22, 7:15).

“Имахме трудно начало на мача, но както се видя за щастие успяхме да се съберем, да задържим тежкия им сервис и се върнахме в мача. Но накрая пак сервисът реши мача до доста голяма степен”, заяви Добромир Димитров пред Sportal.bg.

Драма, обрати и Хебър отново остана без победа в Шампионската лига
Драма, обрати и Хебър отново остана без победа в Шампионската лига

“С информацията, че Берлин са били Заверче, наистина става интересно. Всеки в групата има своите шансове. Вижда се, че повечето отбори в групата сме изравнени, играем като равни, получават се хубави мачове. Надявам се феновете да са доволни, ние сме. Трудно е да се каже какво не ни достига. Наистина са много тънки ситуации. Може би и доза късмет отчасти, доза различно интерпретиране и опит”, добави разпределителят на Хебър.

33 Хебър - Халкбанк

“Ще се подготвим максимално добре за гостуването на Заверче, това е сигурно. Очакваме отново хубав мач, ще дадем всичко от нас, но преди това имаме мачове от нашето първенство и затова гледаме мач за мач”, завърши Добри Димитров.

Снимки: Владимир Иванов

Още от Волейбол

Виж всички