Николай Желязков: Направихме страхотни неща, а в някои от ситуациите бяхме на много високо ниво

Волейболният Левски победи като домакин Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма и записа 7-а победа, като отново се завърна на върха в класирането на Efbet Супер Волей. Треньорът на „сините“ Николай Желязков изрази задоволство от представянето на своя тим в този мач:

Левски отново начело в Efbet Супер Волей, Игор Юдин дебютира
Левски отново начело в Efbet Супер Волей, Игор Юдин дебютира

"Не сме очаквали тази среща да бъде лека. Отборът на Добруджа е класен и класирането му в момента не отговаря на неговите възможности. Добруджа е корав съперник, но се справихме. След първия гейм доминирахме тотално. Трябва да отдадем засруженото на гостите, те рискуваха на сервис и ни затрудниха много. Срещу нас повече от противниците ни се хвърлят и играят освободено. Но и ние днес показахме много стойности игра. Спечелихме с игра, а не случайно. Направихме страхотни неща, които ме радват, а в някои от ситуациите бяхме на много високо ниво."

"Не е лесно да се избере MVP, защото всички играха много добре. Но Алехандро Торо заслужи поради факта, че беше водеща фигура в отбора, която даваше спокойствие и направи много важни отигравания в тежки ситуации. Игор Югин започна да тренира. Чувства се по-добре. Не е в опитмално състояние, но е радващо, че тренира и скоро ще можем да го ползваме в пълна степен. Смятам, че ще бъде една голяма помощ за отбора."

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Още от Волейбол

Виж всички