Пламен Крумов: Тази победа ще се окаже много важна

Опитният защитник на Хебър Пламен Крумов даде мнението си след победата на своя тим над Локомотив (София). “Зелените” надвиха своя противник с 3:2 и стигнаха до първи точки след 7 поредни двубоя без успех.

Хебър сломи Локомотив (София) в голово шоу и се върна на победния път
Хебър сломи Локомотив (София) в голово шоу и се върна на победния път

“Разбира се, че съм щастлив. Този отбор имаше нужда от тази победа. През последните 2 седмици работим много. Мисля, че днес трудът ни се отблагодари. Занапред ще изглеждаме все по-добре. Тази победа не може да ни заблуди, има още неща за вършене. Всеки мач ще изглежда все по-добре.

Тази победа ще се окаже много важна, с оглед на това, че заварих много неопитни футболисти, дойдоха момчета от чужбина, които също не знаят как се играе тук. Ще изглеждаме все по-добре и трудът, който полагаме на тренировка, ще ни се отблагодари в мачовете.

Голът си е гол, затова не изразих емоция, понеже с тази червено-черна фланелка съм направил дебюта си в “А” група и имам уважение и едно толерантно отношение към феновете на Локомотив.

Всички, които ме познават, знаят, че симпатизирам на Левски, винаги е приятно да играеш срещу вечния съперник. Така съм научен, че винаги трябва да побеждавам. Ще се подготвим добре за този мач, гостуваме, ще ни е тежко, но в нашите глави трябва да имаме мисъл за победа. Така се върви напред”, заяви Крумов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти