Владо Манчев: Досега 3 гола не сме вкарвали дори на тренировка, не мога да искам повече от моя отбор

Наставникът на Хебър Владимир Манчев даде мнението си след победата на своя тим над Локомотив (София). Тимът от Пазарджик надви своя противник с 3:2 и стигна до първа победа от 7 мача насам.

Хебър сломи Локомотив (София) в голово шоу и се върна на победния път
Хебър сломи Локомотив (София) в голово шоу и се върна на победния път

“Мисля, че имахме много добра подготовка. Бяхме разучили добре силните и слабите страни на Локомотив. Много от нещата, които тренирахме, се случиха на терена, но мисля, че най-отлечителната черта, заради която спечелихме, е голямото себераздаване.

Досега 3 гола не сме вкарвали дори на тренировка, не мога да искам повече от моя отбор. Дори да имахме възможност да завършим някои от атаките по по-добър начин, показахме себераздване. Дори сега да влезете в съблекалнята ще видите какво е.

Искам да поздравя целия щаб, защото в момента сме се събрали всички, които милеят за отбора и клуба, това е екипна работа. И феновете днес бяха на ниво, подкрепяха отбора. Надявам се да ги радваме и занапред.

Всички мачове са тежки, за нас ще бъде чест да се изправим на “Българска армия” срещу ЦСКА. Ще си починем добре, ще се подготвим и се надявам да изиграем мача така, че да бъдем доволни”, заяви Манчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти