Братът на Погба изпълни заканата си

Контузията на Пол Погба и опасността да не се възстанови навреме за Световното първенство вече не са единственият му проблем. В последните дни много повече се шуми за семейната драма около халфа на Ювентус. Той обвини по-големия си брат Матиас, че е част от престъпна банда, която го изнудва за 13 млн. евро. Последва мигновена реакция от Матиас, който заплаши, че ще направи редица разкрития за световния шампион. Според него, Пол Погба е платил на шаман за да направи черна магия на Килиан Мбапе. Братът на звездата държи да се чуе и неговата версия за скандала. Тази нощ той публикува в социалните мрежи видео, в което отправи нови нападки към своя роднина. 

„Здравейте всички, какво трескаво начало на седмицата!? Забелязвам, че много хора и медии вече решиха, че думите на Пол са истина от последна инстанция, без дори да проверят дали е така, само защото той е звезда от световна величина и всеки, който няма същата кариера, трябва да млъкне. Не мога да направя нищо за човешката слепота. Затова се обръщам към онези, които наистина искат да ме разберат. 

Погба се опитал да откаже изнудвачите със 100 000 евро
Погба се опитал да откаже изнудвачите със 100 000 евро

Бих искал веднага да отбележа, че всички думи на Пол имат за цел само за да хвърлят мръсотия по името ми. Боря се за живота си и името на семейството си и за това да се освободя от хватката на брат ми. Той отдавна загуби представа за реалността заради парите и славата. 

Мбапе е бесен на Погба заради черна магия
Мбапе е бесен на Погба заради черна магия

Единственият начин да оцелея е да разоблича лъжите и измамите му.Хората ме наричат предател, без да знаят нищо. Ами ако големият брат е бил принуден да говори публично, за да не загуби живота или свободата си заради малкия брат, който го иска мъртъв или в затвора? Не е ли тогава малкият брат предателят? 

Братът на Погба с нова изява: Няма по-голям лицемер, страхливец и предател от него
Братът на Погба с нова изява: Няма по-голям лицемер, страхливец и предател от него

Разказах за магьосничеството му, защото не е важно дали то действа или не, дали вярваш в него или не. Важното е, че това е зло. Тези практики изискват да правите лоши неща и да причинявате вреда другиму. Въпросът е дали Пол не потвърди, че е използвал помощта на шамани? Той го призна пред следователите: „Погба каза на полицията, че вече е платил на шаман от своето обкръжение, за да се предпази от контузии“ И за да се предпазите от контузии, трябва ли да плащате на този магьосник милиони евро години наред? Особено след като това няма ефект. И следователите, и данъчните власти могат лесно да проверят това в централната банка в Лондон. 

Нови разкрития: роднини и приятели заплашили Погба с пушка, искат 13 млн. евро от него
Нови разкрития: роднини и приятели заплашили Погба с пушка, искат 13 млн. евро от него

В опит да дискредитира всеки, който знае малките му тайни, Пол твърди, че парите, които е предложил на приятелите си, са изнудване. Но какво ще стане, ако се появят документи, които доказават, че става въпрос за доброволен превод? Не е същото като изнудване, нали? 

Драма в семейството на Погба, един от братята му в схема за изнудването му
Драма в семейството на Погба, един от братята му в схема за изнудването му

Благодаря ви, че ме подкрепяте в това изпитание. Имайте малко търпение, идва разобличаването на лъжите!“, написа Матиас Погба.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти