Клоп: Не искахме точка, но в тази ситуация ще я приемем

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп прие философски равенството 1:1 с Кристъл Палас. Мачът не се разви особено добре за мърсисайдци, които първо допуснаха гол в своята врата, а след това останаха и с човек по-малко на терена, след като Дарвин Нунес си изкара червен картон. Въпреки това "червените" се добраха поне до точка и германецът е готов да я приеме при така стеклите се обстоятелства. След мача той първо коментира червения картон на Нунес.

"Разбира се, че е червен картон. Той бе провокиран през цялото време, но това не му дава право да отговаря по подобен начин. Дарвин знае, че не това е реакцията, която искам да виждам от него. Централните защитници ще правят подобни неща и той не може да реагира по този начин. Тази ситуация не е добра за нас, но той ще си вземе поука. Ще говоря с него. Ще използваме наказанието продуктивно. Ще наблегнем на физическата работа, за да го направим по-силен - това не е наказание, а целта е да го направим по-корав", заяви Клоп.

"Горд съм от този обрат, особено след седмицата, която имахме с всички проблеми с контузии. Все едно имахме вещица в сградата. Не искахме да спечелим точка, но след всичко, което се случи, ще я приемем", допълни наставникът.

Снимки: Gettyimages

Още от Футбол свят

Виж всички