Радо Стойчев: Още мечтая да водя България на Олимпиада

Радо Стойчев: Още мечтая да водя България на Олимпиада

Бившият селекционер на националния отбор на България по волейбол за мъже Радостин Стойчев още мечтае да води държавни ни тим на Олимпийски игри.

През 2012 година Радостин Стойчев класира националите за участие на Игрите в Лондон 2012, но след това заедно със звездата на тима Матей Казийски напуснаха отбора, след като поставиха ултиматум на ръководството на БФ Волейбол и президента Данчо Лазаров да се оттеглят от управлението на родна централа.

Радостин Стойчев: За последните 10 години нищо не се е случило в спорта в България
Радостин Стойчев: За последните 10 години нищо не се е случило в спорта в България

"Разбира се. Мечтите винаги трябва да са живи. Ако човек спре да мечтае, няма смисъл да живее. Мечтата винаги трябва да я има някъде, но и пътят е важен. Човек трябва да се старае да реализира мечтите си независимо дали накрая ще си остане само една мечта. Това е и една от причините поради които направихме тази школа, защото мечтата винаги е жива“, заяви Радостин Стойчев, който в момента е старши треньор на италианския Верона, в предаването “Арена Спорт” по БНТ 1. 

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички