БФС и Боби Михайлов поздравиха Атанас Караиванов

Ръководството на Българския футболен съюз и лично президентът Борислав Михайлов поздравиха Атанас Караиванов за избора му за президент на Българската професионална футболна лига в своя официален сайт.

Професионалната футболна лига на България си има нов президент
Професионалната футболна лига на България си има нов президент

“Вярваме, че демократичният вот на членовете на една от най-важните институции във футболния ни живот е гаранция за бъдещите успехи не само на професионалните ни клубове, но и на цялото родно футболно семейство.

През годините г-н Караиванов, включително с работата си в структурите на БФС, многократно е доказал професионалните и човешките си качества, както и умението да работи диалогично и продуктивно с всички заинтересовани страни в българския футбол. Убедени сме, че с неговия избор БПФЛ прави важна стъпка в посока на по-успешното развитие на професионалния ни футбол.

14 Общо събрание на Професионалната футболна лига

Българската професионална футболна лига винаги е била партньор на БФС в стратегическите инициативи и програми в помощ на водещите ни клубове. С гласуваното доверие към Атанас Караиванов се надяваме тази тенденция да продължи и сме сигурни, че в негово лице ще имаме съмишленик в бъдещите предизвикателства.

Още веднъж приветстваме новоизбрания президент на БПФЛ, както и всички членове на организацията, и сърдечно им желаем бъдещи успехи!”, пишат още оте БФС.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти