Бербатов: Стараха се момчетата, на Балканите сме темпераментни

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов даде мнението си след финала за Sesame Купа на България, спечелен от Левски с 1:0 над ЦСКА - София.

Спортният министър гледа финала до Бербатов
Спортният министър гледа финала до Бербатов

"Стараха се момчетата от двата отбора, но залогът е много голям, винаги е така - повече скука, за съжаление, може много повече. На трибуните феновете дадоха всичко от себе си. На Балканите сме темпераментни, използваме други изрази и епитети по време на самите песни, които на моменти могат да се струват по-обидни за по-малките деца, но това е нашият футбол. Като настроение и желание се получи добре. 

Левски се завърна! Левски е жив! Купата е синя след бой над ЦСКА - София пред 40 000
Левски се завърна! Левски е жив! Купата е синя след бой над ЦСКА - София пред 40 000

Дали по-добрият отбор спечели или по-опитният не влезе в мача? Не, не, грешка, рикошет, за такава ситуация говорим, стараха се момчетата, но когато има напрежение да не изгубиш нещо толкова ценно, не поемаш толкова риск. От такива мачове само печели българският футбол, на трибуните всичко беше ясно, стараха се да забавляват, да надъхват своите отбори. Разбира се, има моменти, в които може да се поработи още върху пиротехниката, стреляха се в един момент, не е приятно това, защото има малки деца", каза бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед.

Още от БГ Футбол

Виж всички