Даниел Пеев пред Block Out: В Монтана отново си поставяме високи цели и за следващия сезон

Волейболният отбор на Монтана, който спечели бронзовите медали през този сезон в Суперлигата на България, отново си поставя високи цели за следващия.

Новината обяви лично старши треньорът на тима Даниел Пеев във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

Даниел Пеев пред Sportal.bg: В Монтана привлякохме национал на Словакия
Даниел Пеев пред Sportal.bg: В Монтана привлякохме национал на Словакия

“В Монтана отново си поставяме високи цели и за следващия сезон. Разбира се, че първо трябва да видим селекцията на другите отбори, а и как точно ще окомплектоваме нашия тим. Ясно е, че шампионът Хебър прави отново изключителен отбор и едва ли друг тим ще може да се противопостави за първото място. Дея спорт също правят много силна селекция, но ние сме доказали, че можем да играе успешно срещу всеки. Опитваме се да запазим ядрото от най-добрите ни състезатели. Със сигурност и през новия сезон ще разчитаме на посрещачите от този - Радослав Попов, Димитър Калчев и Георги Елчинов, както и на либерото Мартин Божилов. Мога да кажа, че благодарение на отличното посрещане на Мартин Божилов отборът ни успя да постигне успехи през тази година. Радвам се, че той е част от националния отбор на България и със сигурен, че ако се наложи той може да бъде много полезен”, заяви Даниел Пеев във волейболното предаване Block Out на Sportal.bg и Sportal TV

Снимки: Владимир Иванов

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти