Даниел Пеев пред Sportal.bg: В Монтана привлякохме национал на Словакия

Волейболният отбор на Монтана се подсили с национал на Словакия за следващия сезон.

Новината обяви лично старши треньорът на тима Даниел Пеев във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Разделихме се с тримата чужденци, които играха през този сезон в Монтана. Австрийският разпределител Максимилиан Талер и кубинците Луис Видал и Виктор Рамон. Аз изключително доволен от съвместната ни работа с Максимилиан Талер. Луис Видал също показа изключително ниво, особено в плейофите срещу най-добрите отбори. Виктор Рамон получи контузия на коремните мускули и не можа да покаже почти нищо от своите възможности. Тимът ни напускат още диагоналът Жулиен Георгиев, който се завръща в Добруджа, както и разпределителят Стефан Георгиев, който също ще се присъедини към добруджанци за следващия сезон. Националът Стефан Георгиев вече е част от Дея спорт”, заяви Даниел Пеев в Block Out.

Монтана се подсили с бивш национал - шампион на Тайланд
Монтана се подсили с бивш национал - шампион на Тайланд

“Вече привлякохме в тима Мирослав Граденаров, който играе отлично на две позиции - диагонал на разпределителя и посрещач. Другото ново сигурно ново попълнение е разпределителят на националния отбор на Словакия - Филип Палгут. Продължаваме да търсим нови попълнения от България и чужбина”, добави Дани Пеев в студиото на Sportal TV.

Снимки: Владимир Иванов

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти