Линдельоф пропуска двубоя с Уест Хам по лични причини

Линдельоф пропуска двубоя с Уест Хам по лични причини

Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф ще пропусне двубоя с Уест Хам в събота поради лични причини. Той е получил разрешение от мениджъра Ралф Рангник. Както е известно, домът на шведа бе обран в сряда, докато той бе на терена в мача с Брентфорд, а съпругата и децата на футболиста са присъствали на инцидента.

"Докато Виктор играеше в сряда, в дома ни в Манчестър нахлуха крадци. Аз бях сама у дома с двете ни деца. Добре, че успяхме да се скрием и да се заключим в една от стаите, преди те да влязат. Чувстваме се добре с оглед на обстоятелствата, но това бе доста травматичен и плашещ момент за мен и децата. В момента сме в Швеция и ще прекараме малко време със семейството си", разкри съпругата на Линдельоф Мая.

Ралф Рангник призна, че защитникът няма да играе с Уест Хам, за да може да остане близо до семейството си в този труден момент.

"Проведох дълъг разговор с него по време на полета ни от Лондон, а и тази сутрин също говорихме двайсетина минути. Той ми обясни какво точно се е случило и смятам, че това е бил доста травматичен момент, особено за съпругата и 3-годишния му син. Той ми каза, че в момента има нужда да остане у дома с тях и не иска да ги оставя сами. Напълго го разбирам, тъй като и аз съм баща на две деца. Разбрахме се и той няма да тренира днес и няма да играе утре", призна Рангник.

Така в стартовата единайсеторка срещу "Чуковете" се очаква да се завърне капитанът Хари Магуайър, който да си партнира с Рафаел Варан в центъра на отбраната.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти