Нани разкри защо избра да премине във Венеция

Нани разкри защо избра да премине във Венеция

Новото звездно попълнение на Венеция Нани разкри причините, поради които реши да се присъедини към тима като свободен агент.

Нани блесна още в дебюта си за Венеция
Нани блесна още в дебюта си за Венеция

“Избрах Венеция заради амбициозния проект. Аз съм футболен човек и като такъв предпочитам да бъда в колектив, в който мога да намеря воля за постигането на големи неща. Този клуб има именно този манталитет. Бих искал да помагам на младите играчи да се развиват и да разкрият своя потенциал, както и да допринеса към отбора в атакуващата фаза. Тук заварих фантастичен колектив, който ме прие много добре. Има много млади хора, следователно и голяма енергия, както и желание за постигането на успехи. Това са елементи, върху които може да се положи основа за развитието на един тим.

Тъй като тук има голяма готовност за работа, а също така има наличие и на важни качества, полето за развитие е много голямо. Пътят към успехите изисква сплотеност и усърдна работа. Ако има едно нещо, което съм научил в моя живот, то е, че всичко е възможно, ако работиш с отдаденост. Опитът ми в САЩ беше невероятен. Прекарах три прекрасни години в МЛС, които ми дадоха нужния тласък, за да продължа да играя футбол на високо ниво”, коментира Нани на своя пресконференция. 

Гледайте най-вълнуващите мачове от италианската Серия А, на живо, в ефира на MAX Sport 3.

Още от Футбол свят

Виж всички