Андрей Жеков: Радвам се, че Левски се завръща на европейската сцена

Андрей Жеков: Радвам се, че Левски се завръща на европейската сцена

През следващата седмица волейболният Левски посреща австрийския Амщетен в 1/16-финалите от европейския турнир "Чалъндж къп". Отборът, воден от Андрей Жеков, ще изиграе и двата си мача срещу австрийския тим на 7 и 8 декември в София, а срещите ще бъдат излъчени на живо по B1B Box.

Причината и двата мача да се изиграят в България е локдауна в Австрия, който не позволява двубоят да се развие в разменено гостуване.

"Радвам се, че Левски се завръща на европейската сцена след три години", заяви треньорът на Левски Андрей Жеков. "За нас това е добра възможност да срещнем непознати отбори, да сравним уменията си. В нашия отбор има млади състезатели, които ще направят дебют и със сигурност ще има вълнение. Подобни срещи помагат за развитието, дават един допълнителен стимул и всяка победа е ценна. Нямаме много информация за отбора на Амщетен, но ще се подготвим по възможно най-добрия начин."

Срещите между Левски и Амщетен във вторник и сряда са с начален час 18,30. Феновете на клуба ще могат да го подкрепят на живо в залата и да закупят билети при притежание на зелен сертификат или отрицателен тест. Цените на билетите са 7 лева за възрастни и 5 за ученици и студенти за един мач. Пакетната цена за двата мача е съответно 10 лева за възрастни и 7 за ученици и студенти.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти