Даниел Пеев: Придобиваме вече облик

Даниел Пеев: Придобиваме вече облик

Волейболистите на Монтана победиха като домакини Дея спорт (Бургас) с 3:0 гейма в мач от 9-ия кръг на Efbet Супер Волей. Старши треньорът Даниел Пеев заяви след успеха, че тимът му вече придобива облик, а целта е все по-голямо постоянство в играта.

Монтана нанесе втора загуба на Дея Спорт 🏐
Монтана нанесе втора загуба на Дея Спорт 🏐

"Показахме възможностите си в много голяма част от мача. По-сериозни проблеми имахме във втория гейм. Имаше ситуации, които не реализирахме, на контраигра не бяхме достатъчно прецизни, появиха се и затруднения в посрещане. За малко се получи подобна ситуация в и третия гейм. Но няма как да си непогрешим и да не могат да те мръднат цял мач. Като цяло смятам, че отборът се представи добре."

Венцислав Симеонов: Тази загуба ще ни приземи малко
Венцислав Симеонов: Тази загуба ще ни приземи малко

"Не съм имал съмнения относно това, как ще изиграем мача, защото момчетата са достатъчно съвестни, има добър колектив, тренират качествено и това се вижда на мачовете до момента. Смятам, че вече имаме някакъв облик, опитваме се да играем сравнително по-постоянно. Знаем си силните страни. Опитваме се те да изпъкнат за сметка на слабостите и продължаваме напред. Ние, Дея и някои други сме доста близо. Със сигурност факторът домакинство ще оказва влияние. Също така кой в деня на мача се чувства по-добре. Например днес диагоналът на Дея не му се получи играта, но това не са неговите възможности, той може много повече. Шампионатът е дълъг и нищо не е решено."

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти