Сашо Попов: Защо не ни питат нас за "Червено знаме", готови сме да построим зала

Треньорът на мъжкия волейболен клуб ЦСКА Сашо Попов говори пред Sportal.bg след загубата от Нефтохимик 2010 (Бургас). Освен за мача, специалистът сподели мнението си и за базата на “Червено знаме”.

Нефтохимик взе дербито с ЦСКА в София
Нефтохимик взе дербито с ЦСКА в София

“С интерес следях в Sportal.bg интервю на спортния министър (б.а. Андрей Кузманов) и доста се изненадваме, защото продължава да се твърди, че тук, на “Червено знаме”, ще бъде някакъв оазис. Аз продължавам да не разбирам как сред руината “Червено знаме” не намират време и предишните, и сегашните управляващи да се поинтересуват от нашето мнение. Ние сме тук от 60 години. Защо не ни питат какво е нашето мнение за този оазис и имаме ли място в него.

Ние сме намерили финансиране, имаме проекти и сме готови да построим зала или най-малкото да направим големи инвестиции в реновирането на тази. От много дълго време чакаме властимащите не само да се поинтересуват, а наистина да разберат, че нашият клуб е институция и не може така през медиите да разбираме какво ще бъде нашето бъдеще”, каза Попов пред Sportal.bg.

Цялото интервю със специалиста може да намерите във видеото.

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти