Борислав Крачанов: Не успяхме да издържим на посрещане в средата на геймовете

Борислав Крачанов: Не успяхме да издържим на посрещане в средата на геймовете

"За съжаление загубихме. Не успяхме да издържим на посрещане в средата на геймовете основно и се видя липса на концентрация на фаза блок-защита. 

Това са нещата, които трябва да подобрим в най-скоро време преди двубоя с Фенербахче. Отборът на Безие показа едно по-различно лице, от това, което ние бяхме анализирали. От началото на сезона са изиграли 10 мача успорвани мачове, а ние имахме само три двубоя и ги взехме без проблем. 

За съжаление българското първенство е по-слабо и не можем да кажем където точно се намираме преди срещите от Шампионска лига. Надявам се да влезнем по-освободени и по-спокойни. 

Надявам се да покажем и по-високо ниво на игра. Това е един от най-класните отбори в света и искаме да се представим добре срещу тях“, заяви пред volleymaritza.bg старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов след загубата от френския Безие (Безие) в първия мач от групите на Шампионската лига за шампионките на България през новия сезон.

Марица не успя срещу Безие на старта в Шампионската лига🏐
Марица не успя срещу Безие на старта в Шампионската лига🏐

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички