Браим Диас: Не мога да си представя Световното първенство без Испания

Браим Диас: Не мога да си представя Световното първенство без Испания

Плеймейкърът на Милан Браим Диас говори за по-важната роля, която има в тима през този сезон. Той също така коментира повиквателната си за националния отбор на Испания за решаващите световни квалификации срещу Гърция и Швеция.

„Сега разполагам с повече игрови минути в Милан. Чувствам се важен и това ми дава увереност и мотивация. Става въпрос за изиграването на мачове, за да мога да си показвам качествата. Завръщане в Реал Мадрид? Сега съм в Милан и съм футболист на този клуб. Сега най-важен е националният отбор и не трябва да мисля за бъдещето си.

„Много съм благодарен на Луис Енрике и съотборниците си. Ще се опитам да допринеса възможно най-много както в офанзивен, така и в дефанзивен план. Не мога да си представя Световното първенство без Испания. Предстоят ни два финала. Трябва да се фокусираме първо върху мача в четвъртък, а след това и върху този в неделя. Налага се да победим, трябва да бъдем на Мондиала. Сбъдната мечта е да бъда тук. Продължавам да се представям добре. Искам да бъда на добро ниво, за да получавам повиквателни“, заяви Диас на днешната си пресконференция.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти