Бусато: За нас всяка среща е финал, но днес не направихме хубав мач

Вратарят на ЦСКА - София Густаво Бусато даде мнението си след равенството на своя тим с Берое. Двата тима не се победиха в Стара Загора и завършиха при резултат 0:0, а стражът на няколко пъти измъкна своя тим от допускане на попадение.

ЦСКА - София удържа точката срещу Берое, Бусато герой
ЦСКА - София удържа точката срещу Берое, Бусато герой

“За мен е много специален ден днес. Вчера бе моят рожден ден, а днес е на една много специална жена. Аз й обещах трите точки, но във футбола понякога не се случва това, което искаме ние. Не направихме хубав мач днес, но за нас всяка среща е финал.

Тук се играе много трудно. Последните два мача загубихме тук. Знаехме, че предстои труден мач и трябваше да създаваме шансове за голове, но футболът е така. Трябва да вдигнем глава и да мислим напред сега.

18 Берое - ЦСКА - София

За мен винаги следващият мач е най-трудният. Не може да забравим за Европа и да мислим само за първенството. Ние играем в един голям клуб като ЦСКА и в каквото и състезание да участваме, трябва да излизаме, за да спечелим.

Моето бъдеще принадлежи на Господ, аз съм много щастлив от ЦСКА. София промени моята кариера и насока в живота. Искам да се наслаждавам максимално на този момент”, заяви Бусато.

Още от БГ Футбол

Виж всички