Стойчо: Играта ни не заслужава оценка! Без постоянство няма как да сме шампиони

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов беше разочарован от представянето на отбора му срещу Берое. Червените завъртяха нулево реми, като не създадоха нито едно голово положение, което беше отчетено от Екзекутора на Ливърпул.

ЦСКА - София удържа точката срещу Берое, Бусато герой
ЦСКА - София удържа точката срещу Берое, Бусато герой

"Каква оценка?! Играта ни не заслужава оценка. Неорганизирано първо полувреме, дадохме много свободни пространства на противника, липсваше динамиката, агресивността. Това се получава винаги след мач в евротурнирите, не знам на какво се дължи. Второто полувреме оправихме някои неща, но нямахме голови положения, много брак в завършващата фаза. За пръв се случва, откакто съм тук, да нямаме голово положение. Бяхме на първите места в света по голови ситуации, днес не направихме нищо. 

18 Берое - ЦСКА - София

Петима свежи хора би трябвало да допринесат за скороста, но не се получи, отдавам го на психика, не бяхме този юмрук, който трябва да сме. Трябва да се отърсим много бързо от такова поведение. Видяхме срещу Зоря отлични 45 минути, след това променливо представяне. Това непостоянство ни се отразява. Днес очевадно се видя безпомощността в атака. 

18 Берое - ЦСКА - София

В ДНК-то на ЦСКА е след загуба да се мобилизира отборът, днес не се получи, въпреки че говорихме на тази тема. Трябваше да се върнем в нужното русло, това не се получи. Трябва ни време. Берое имаха голови положения, ние нямахме. Не може ЦСКА да е зависим от един играч, това е недопустимо. Берое отлично ни се противопостави, надиграваха ни в определени моменти, поздравявам колегата от другата страна - добър и етичен треньор, с добър и етичен отбор. Все още ни липсва характерът на победител, шампион се става с постоянство, трябва летвата да е високо", каза Стойчо Младенов. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти