Виктор Йосифов: Победихме с отборна игра, с голямо желание и себераздаване

Виктор Йосифов: Победихме с отборна игра, с голямо желание и себераздаване

Опитният център на шампиона Хебър (Пазарджик) Виктор Йосифов коментира след спечелването на Суперкупата на България след успех над Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:1 в Стара Загора, че са победили с отборна игра, с голямо желание и себераздаване. Ето още какво сподели Йосифов след победата:

Хебър обърна Нефтохимик и грабна Суперкупата на България
Хебър обърна Нефтохимик и грабна Суперкупата на България

"Победихме с отборна игра, с голямо желание и себераздаване. Всички заедно бяхме като един отбор, като един юмрук сплотени и това беше в основата. Разбира се, и технически, и тактически ги надиграхме в определени моменти. Вече започнаха сериозните мачове, играем през три дни и нямаме много време за почивка и да мислим за отминалите срещи, но важното е, че стартирахме добре - с победите срещу Лас Палмас и сега със спечелването на Суперкупата. Със сигурност това дава увереност и едно спокойствие на отбора, че въпреки още достата неточности в играта, че имаме потенциал и може само да се развиваме и подобряваме."

Теди Салпаров: Тази купа я посвещавам на Теодор Тодоров! След много тежък първи гейм за нас, успяхме да победим
Теди Салпаров: Тази купа я посвещавам на Теодор Тодоров! След много тежък първи гейм за нас, успяхме да победим

"Аз лично се чувствам страхотно в Пазарджик. Пазарджик предоставя едни страхотни условия за волейбол, организацията е на едно много добро ниво. Радвам се, че съм в България и играя с хора, с които съм играл дълги години в националния отбор. Близко съм до семейството си и съм ОК."

"Положително е, че имаме двама равностойни и опитни разпределители. Така че все още търсим оптималния вариант на играта с разпределителите, но мисля че е нормално, все още сме в началото на сезона. Предстои ни много работа и както казах можем само да се подобряваме."

Якопо Масари, ВК Хебър Суперкупа

"Надяваме се Камило Плачи да се завърне по-скоро, всичко около него да се развие по най-добрия начин. Каквото и да кажем за него, е малко, специалист на световно ниво. Разбира се, липсата му се отразява. Заместникът му Мартин също върши страхотна работа, човек, който е на "ти" с волейбола. Много ни помага и върши една добра работа за момента"

Теодор Тодоров, Тодор Алексиев, Мартин Коста Бланко, Теодор Салпаров

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички