Теодор Салпаров: Посвещаваме тази победа на Камило Плачи

Либерото на Хебър Теодор Салпаров бе изключително доволен от победата над испаския Гаугас в срещата-реванш с 3:1 и в „Златния гейм“ с 15:13. 

Хебър продължава напред в Шампионската лига след "златен гейм" в Пазарджик!
Хебър продължава напред в Шампионската лига след "златен гейм" в Пазарджик!

„Тази победа я посвещаваме на Камило Плачи, който не можа да бъде с нас в този мач“, заяви Теодор Салпаров веднага след победата. 

„Малко хора са вярвали ,че бихме направили такъв мач. Радвам се за целия ни отбори и цялото ръководство. Видяхме, че сме равностойни с този отбор. Видя се, че под напрежение можем да играем. Важното е че продължаваме в Шампионската лига. Вярвахме си, че може да победим днес. Днес със присъствието но Тодор Алексиев добавихме много в атака. Дай Боже да стигнем и до 3-ия кръг и до Шампионската лига“, добави либерото. 

„Това ме държи жив на тези години. За това си заслужава да тренирам. Ако съм добре физически мога да играе на това високо ниво и на 39 години“, добави Теди Салпаров.

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички