Куман: Резултатът не отговаря на показаното

Треньорът на Барселона Роналд Куман призна, че му е трудно да приеме загубата с 0:3 от Бенфика в Шампионската лига. Според него резултатът не отговаря на показаното от двата отбора в мача. Това поражение обаче остави каталунците на последното място в група "Е" с нулев актив и нищо чудно да доведе до уволнението на нидерландеца.

"Трудно ми е да приема този резултат. Не смятам, че той отговаря на мача, който гледахме. Макар да получихме ранен гол, смятам, че стояхме добре до 2:0. Няма да споря относно представянето на моя отбор. Няма смисъл да го сравнаваме с Барселона от предишните години. Това е повече от от ясно. Мога единствено да кажа какво мисля за своята работа в клуба - чувствам подкрепата на играчите и съм доволен от тяхното отношение", заяви Куман.

"Играчите на Бенфика бяха силни физически и много бързи. Смятам, че при първия и втория гол трябваше да се защитим доста по-добре. Създадохме доста добри положения за гол, а само така може да промениш хода на един мач. Фактът, че Бенфика реализира голяма част от малкото си голови възможности, направи разликата между двата отбора тази вечер", допълни нидерландецът.

Още от Футбол свят

Виж всички