Берое отговори на обвиненията на Спартак Плевен

Берое отговори на обвиненията на Спартак Плевен

Ръководството на женския баскетболен отбор на Берое Стара Загора определи като “абсолютно неоснователни” обвиненията на Спартак Плевен. В позиция, изпратена до Sportal.bg, изпълнителният директор на “зелените” Иван Николов категорично заявява, че отборът му не е нарушавал законите на Република България и БФБаскетбол и не е “крал” деца от плевенския тим.

Скандал! От Спартак Плевен “скочиха” на Таня Гатева и Берое
Скандал! От Спартак Плевен “скочиха” на Таня Гатева и Берое

“С недоумение прочетохме "сигнала" на колегите от БК Спартак Плевен, в който откровено се отправят - абсолютно неоснователно, както обвинения към нашия клуб, така и персонални атаки към Таня Гатева.

Категорично заявяваме, че не сме инициирали срещи, не сме "крали" деца, не сме поставяли ултиматуми на родители и по никакъв начин не сме действали против правилата на БФБ и законите на Република България.

Поздравяваме БК Спартак за усилията му да възроди женското направление при подрастващите и му желаем успехи. Успехи, които в резултат на нашата последователна работа и прекрасните условия в школата, започнаха да се случват в БК Берое и през последния сезон формациите ни спечелиха медали във всички възрасти”, гласи позицията на Иван Николов.

Снимки: Владимир Иванов

Още от Баскетбол

Виж всички