Солскяер похвали Лингард и каза кога ще говори за Санчо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана доволен от първата контрола на неговия тим за това лято спечелена с 2:1. Той похвали представянето на Джеси Лингард и новото попълнение Том Хийтън, а също така за пръв път коментира трансфера на Джейдън Санчо.

Джеси Лингард се завърна и иска да се бори за мястото си в тима. Всичко, което постигна в края на миналия сезон, това е истинският Джеси. Той е в плановете ни за момента, тъй като в определени моменти нямахме достатъчно опции в определени ситуации. Първият мач винаги е труден, голям терен, отнема малко време да се нагодиш към него, много млади играчи получиха своя шанс да играят за първия отбор. Том Хийтън се представи добре и смятам, че той нямаше късмет през миналата година, когато получи доста контузии, иначе можеше да е в състава на Англия за Евро 2020. Надявам се той да даде малко допълнителни проблеми на другите двама на неговия пост,” заяви Солскяер.

Манчестър Юнайтед започна с победа над Дарби на Рууни лятната подготовка
Манчестър Юнайтед започна с победа над Дарби на Рууни лятната подготовка

След това норвежецът бе попитан за трансфера на Джейдън Санчо и как ще коментира новината за него.

“От това, което разбрах, само документацията трябва да бъде завършена, малки детайли, надявам се да можем да го обявим. Нека се свърши всичката работа и нещата да бъдат завършени, а след това ще кажа какво наистина мисля за играча,” обясни мениджърът на “червените дяволи”.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти