Българите от Тeam Fiend наказаха лошо испански геймъри

Българите от Тeam Fiend наказаха лошо испански геймъри

Българите от Team Fiend постигнаха категоричен успех с 2:0 (16-7, 16-8) над испанските геймъри от Iberian Family в сблъсък от Spring Sweet Spring. Разликата в класите бе в полза на родните играчи, които се забавляваха през цялата среща. За MVP бе избран Симеон "dream3r" Ганев, който и днес бе над всички. 

Двата състава стартираха с победи в поредния етап от силния турнир по CS:GO. Българите надиграха с 2:1 Lyngby Vikings, а испанците прегазиха MIBR.

Team Fiend вече e в серия от седем поредни успеха, като за последните три месеца има малко над 74% победи.

Eдин мечтател, който премина през почти всичко, за да се завърне с гръм и трясък на световната сцена
Eдин мечтател, който премина през почти всичко, за да се завърне с гръм и трясък на световната сцена

Геймърът в най-добра форма е Симеон "dream3r" Ганев, който има 1.21 рейтинг за този период, в който TF рядко допуска грешки.

Битката започна отлично за геймърите от Team Fiend, които очаквано избраха Mirage за първа карта. Българите доминираха в началото, като спечелиха с 11:4. Втората половина не се случи нищо по-различно и логично спечелиха първата игра. Над всички бе Симеон Ганев, който направи 25-9. 

Испанците заложиха на Nuke, което е тяхна любима карта, но трябва да отбележим, че TF също играе много успешно на нея. Това се видя и в първата половина, която бе спечелена от тима с 9:6. Разликата в класите си пролича през целия сблъсък, като през втората част нашите момчета загубиха само два рунда до края на двубоя. 

По този начин Team Fiend вече се нуждае от само една победа, за да се класира за следващия етап на турнира. 

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти