Де Бройне: С лявата страна на лицето не усещам нищо

Де Бройне: С лявата страна на лицето не усещам нищо

Полузащитникът на Белгия Кевин Де Бройне разкри, че не усеща нищо с лявата страна на лицето след контузията, която получи във финала на Шампионска лига. Де Бройне се завърна триумфално в игра за Белгия вчера, като влезе на почивката и помогна за обрата срещу Дания с 2:1. Халфът на Манчестър Сити асистира за първия гол на Торган Азар, а след това сам реализира победния гол за Белгия. 

"Не усещам нищо с лявата страна на лицето ми. Като след посещение на зъболекар. Нервът ми е пострадал сериозно и възстановяването може да отнеме шест месеца. Не е много приятно изживяване, но най-важното е, че мога да играя футбол", коментира Де Бройне пред ESPN. 

"Последните два месеца имаше възходи и падения. След нараняването на носа и окото ми се наложи да изчакам. Но за щастие се върнах възможно най-скоро. Радвам се, че успях да играя срещу Дания. Оценявам представянето си като нормално. Понякога се страхувам да участвам в единоборства с глава, но това е нормално. Радвам се, че успях да помогна на отбора, но няма идея дали съм готов да прекарам 90 минути на терена", каза Де Бройне. 

"Трябва да изчакаме, за да видим как реагира тялото ми. След това за пореден път ще направим оценка на ситуацията след мача с Финландия", добави халфът.

Още от Футбол свят

Виж всички