Ансамбълът ни: Щастливи сме, че успяхме да зарадваме феновете ни

След петото място в многобоя вчера, днес българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели злато в съчетанието на топки и сребро на обръчи и бухалки на Европейското първенство във Варна. Възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска изразиха задоволство от това, че са успели да се мобилизират днес.

“Доволни сме най-вече, че след вчерашния ден успяхме да се изправим и да покажем композициите си по този начин като днес. Благодарим много на треньорите ни и на госпожа Раева, че ни помогнаха, защото вчера ни беше доста тежко. Не е станало нещо кой знае какво, но ние тренираме всеки ден и преживяваме тежко такива дни”, сподели капитанът Симона Дянкова.

“Най-много ни мотивира това, че ние сме страшно силен отбор духом. Това не ни е първият случай, в който след много жестоко падане трябва да се хванем всички - целият отбор и да се изправим. Ние знаем, че след такива състезания винаги сме много по-силни”, добави Стефани Кирякова.

“Провалите и грешките са част от успеха и мисля, че трябва да минем през всичко това. Силно се надявам да ни чака нещо по-голямо”, каза Лаура Траатс.

“Това беше една доста трудна тренировка за Олимпиадата, надявам се на Олимпиадата да сме също толкова концентрирани като днес и да покажем това, което можем”, добави Мадлен Радуканова.

Цялото интервю с момичетата от ансамбъла във видеото.

Още от Гимнастика

Виж всички