Гледай на живо

Евро 2020: Шотландия - Чехия 0:0

Бонучи: Представях си подобно начало

Бонучи: Представях си подобно начало

Защитникът на Италия Леонардо Бонучи сподели, че успешното начало на "адзурите" на Европейското първенство е нещо, което е очаквал. Тимът на Роберто Манчини записа девета поредна победа, след като спечели с 3:0 над Турция на старта на Евро 2020.

"Когато започваш това приключение, има нужда да има известно напрежение, желание да си на терена. Представях си, че ще нещата ще се развият по този начин поради пътя, който извървяхме, за да стигнем до тук", заяви Бонучи.

"Това е началото от едно дълго пътуване и трябва да задържим краката си здраво на земята, тъй като ни чака серия от оспорвани мачове. Съперниците ще ни опознаят по-добре, но ние знаем, че ще можем да кажем думата си", допълни той.

Бранителят коментира и присъствието на привърженици на стадио "Олимпико", където имаше 16 000 зрители, а това бе първият мач пред публика в страната от март 2020 г. "С хората по трибуните, футболът е напълно различен. Те преживяха мача със сърцата си. От утре забравяме негативните неща, взимаме позитимните и се готвим за следващия двубой", каза още Бонучи.

Още от Футбол свят

Виж всички