Флойд Мейуедър: Логан оцеля, което си е победа за него

Флойд Мейуедър: Логан оцеля, което си е победа за него

Доста хора бяха разочаровани от представянето на Флойд Мейуедър и Логан Пол. Двамата направиха показно преди ден в Маями и успяха да изкарат 8 рунда на ринга. Малцина бяха тези, които очакваха Пол да оцелее цели 24 минути с "Money", но той го направи.

Легендата Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол🥊
Легендата Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол🥊

Флойд не си даваше зор и на неговите години няма вече какво да доказва. Той прие това фрийк шоу със звездата от YouTube само и единствено заради парите. Мейуедър разкри, че очаква приход от 50 до 100 милиона долара и битката с Пол беше просто като една разходка в парка за милиони.

Пред медиите Флойд сподели, че оцеляването на Логан си е победа за него. Флойд не се интересува от това, което ще се пише за него, защото в крайна сметка името му е в медиите по цял свят. Ето какво сподели Флойд след показното:

"Беше забавно. Исках да дам шоу на феновете, а той се биеше, за да оцелее. Той беше по-едър и дойде с 15 кг, по-тежък от мен. Няма да се оправдавам, забавлявах се. Той успя да оцелее с мен и това си е победа за него. Неговата основа е борбата, ако не се лъжа и той беше доста добър в това да ме държи. 

Имам много опит и дадох най-доброто, но е трудно да махнеш от себе си толкова тежък човек, който те държи. Забавлявахме се и беше готино. Аз вече съм пенсиониран дядо, а Пол е в своя разцвет. Няма какво да доказвам, защото вече съм в залата на славата. Ще видим кой е победител, когато приберем парите. 

Аз бях този, който натискаше, а той ме държеше. Няма да говоря лошо за никого. Ясно е, че на тези години няма как да се бия така, както се бих на 19 години. Той просто оцеляваше, но ако е доволен от това, тогава така да бъде. Аз винаги ще си остана в историята като Флойд Мейуедър. 

За тази битка тренирах ден, а след това няколко дни почивах, защото съм на години. Това си беше легален обир на банка. Аз съм най-добрият в легалните обири на банки. Не ми пука дали пишете добро или лошо за мен, защото все пак го правите. Името ми е в медиите. 

Моята банкова сметка изглежда много добре. Няма да се завърна към професионалния бокс. Направих каквото трябва и изградих името си. Логан Пол е страхотен граплър."

Флойд Мейуедър прави кървави спаринги преди Логан Пол
Флойд Мейуедър прави кървави спаринги преди Логан Пол

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти