Легендата Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол🥊

Легендата Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол🥊

Легендарният боксьор Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол в демонстративен мач, който се проведе тази нощ на “Хард Рок Стейдиъм” в Маями, Флорида. 

Логан Пол с 15 килограма по-тежък от Флойд Мейуедър
Логан Пол с 15 килограма по-тежък от Флойд Мейуедър

Според регламента мачът трябваше да продължи в осем рунда от по три минути. При условие, че се изиграят всички предвидени рундове, то победител няма да бъде обявен, което се и случи, въпреки, че нокаутите и нокдауните бяха разрешени от правилата. 

Мейуедър заведе дело за 122 милиона срещу организаторите на битката му с Пол
Мейуедър заведе дело за 122 милиона срещу организаторите на битката му с Пол

44-годишният Мейуедър няма от какво да е недоволен поне от финансова гледна точка, ъй като гарантираният му хонорар беше 10 милиона долара плюс 50 процента от продадените абонаменти за платено излъчване. 

26-годишният Пол ще прибере 250 000 долара плюс 10 процента от събраните пари от абонаменти.


“Той се оказа по-добър, отколкото очаквах. Пол е труден и груб съперник. Като цяло стана хубаво шоу, беше ми весело. Не знам какво ми предстои в бъдеще, ще обсъдим въпроса с моя отбор и ще видим как ще продължим. Занимавам се с бокс от 25 години, наясно съм, че вече не съм на 21, но тази вечер се забавлявах”, коментира Мейуедър. 

15 Легендата Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол🥊


“Повече не искам никой да ми казва, че има невъзможни неща. Това, че излязох на ринга срещу един от най-великите боксьори на всички времена е най-великият момент в моя живот. За мен беше голяма чест. Дали ще има втори мач? Ще видим”, каза от своя страна Пол. Реакциите за схватката им не бяха еднозначни. 

Най-добрият боксьор в супер средната категория в момента - мексиканецът Саул Алварес, публикува лаконично емотикон в Туитър на хванало се за главата човече.

Последвайте канала ни в

Още от Бокс

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти