Флойд Мейуедър прави кървави спаринги преди Логан Пол

Флойд Мейуедър прави кървави спаринги преди Логан Пол

Голямата легенда в бокса Флойд Мейуедър явно е взел насериозно показното с Логан Пол. Двамата се качват на ринга на 6 юни в Маями на Hard Rock Stadium. Срещата им е планирана за 6 рунда, но Флойд едва ли ще даде толкова много на YouTube звездата.

Вече видяхме първата им пресконференция, на която двамата застанаха лице в лице и разменяха обиди и закани. Звездата, която тогава изгря беше Джейк Пол, който открадна шапката на Флойд и го изкара извън нерви.

Мейуедър му скочи на бой и крещеше като луд, че ще го убие. По всичко личи, че Флойд ще накара братята Пол да страдат и планира да хвърли здрав пердах на Логан, с което ще накаже и Джейк.

Показното няма да влезе в статистиката на двамата. Последната изява на Флойд беше преди няколко години в Япония. Тогава той кръстоса ръкавици с японската звезда Теншин Насукава, който има солиден опит в ММА и кикбокса.

Това обаче беше без значение, защото "Money" го смаза в първия рунд и прибра 9 лесни милиона. Сега към срещата има доста интерес от феновете и Флойд отново се надява, че ще напълни джобовете си с лесни пари.

В своя акаунт в социалните мрежи Мейуедър пусна снимки, на които се вижда, че е правил кървави спаринги. Той написа, че бокса за него е кръв, пот и сълзи.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти