Людмил Хаджисотиров: Не пожелавам на никой треньор да гледа отбора си от телевизора

Рилски спортист се класира за исторически първи финал в НБЛ, след като се наложи и в третия мач от полуфиналите над Академик Пловдив. Мачовете от тази фаза на плейофите бяха водени от Любомир Киров, който замени старши-треньора на Рилецо Людмил Хаджисотиров. Както стана ясно, Удо има здравословен проблем, който му попречи да дава наставления на играчите си от пейката в серията срещу пловдивчани. Той обаче изрази огромната си радост в социалната мрежа Фейсбук:

"Поздравления за Рилски, който пише своята история! След 3:0 на полуфинал и общо 7:0 тотална доминация срещу Академик Пловдив през сезона достигнахме първия си ФИНАЛ В НБЛ! Отне невероятен характер, мъжка борба, огромно желание и отборен дух! 

Огромно благодаря на играчите, на Любо Киров (за работата и ролята, която пое в тази стресираща ситуация), на целия щаб и ръководството на БК Рилски спортист! 

Лично за мен, това бяха най-трудните три мача в кариерата ми. Не пожелавам на никой треньор да гледа отбора си от телевизора. Но истината е, че с тези момчета и щаб мога единствено и само да се гордея! 

А сега е време за финал! LETS GO RILSKI!!!"

Снимка: НБЛ

Още от Баскетбол

Виж всички