Николай Желязков: За мен Хебър абсолютно заслужено спечели финалната серия

Николай Желязков: За мен Хебър абсолютно заслужено спечели финалната серия

Треньорът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков призна след загубата от Хебър (Пазарджик) с 1:3 гейма във финал №3 от WINBET плейофите в Суперлигата, че за него "тигрите" абсолютно заслужено са спечелили финалната серия и титлата. Ето още какво сподели Желязков след мача:

Хебър (Пазарджик) с историческа титла във волейбола (видео + галерия)
Хебър (Пазарджик) с историческа титла във волейбола (видео + галерия)

"Какво да ви кажа? Смятам, че в цялата серия отборът на Хебър (Пазарджик) игра по-силно, няма какво да се лъжем. Трябва да ги поздравим за играта и това, което показаха и като игра, и като колектив в тежките моменти и в ситуациите, те бяха водещият отбор. За мен абсолютно заслужено спечелиха финалната серия, трябва да ги поздравим. Толкова години опитват, а и в ситуацията, в която бяхме през цялата година, смятам че е и резонно да си поделим трофеите."

"Вярно е, че имахме изключителни проблеми през сезона с контузии и т.н., но да не говорим за това сега, няма значение. Въпросът е, че загубихме серията, но Хебър игра по-добрия волейбол и абсолютно заслужено спечелиха. Това мога да кажа. Искам да ги поздравя, браво за това, което показаха. От друга страна ние направихме всичко възможно през сезона с всичките тези трудности, които имахме, бореха се момчетата, дадохме всичко от себе си и не мога да търся вина сега в никого."

"От утре ще мислим за бъдещето. Аз за себе си мога да кажа, че в Бургас се чувствам много добре. Отборът, градът и т.н. са ме приели много добре, чувствам се прекрасно и принципно бих продължил, но това е нещо, за което ще мислим за напред."

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти