Добри отзиви в Италия за представянето на Антов срещу Рома

Добри отзиви в Италия за представянето на Антов срещу Рома

По всичко изглежда, че българският защитник Валентин Антов се адаптира все по-успешно в отбора на Болоня. Антов влезе като смяна в мача с Рома вчера, игра 30 минути и остави много добри впечатления, въпреки поражението с 0:1. 

"Антов изигра добър половин час, особено като се има предвид, че прекият му съперник беше завръщащият се от контузия Хенрик Мхитарян, пише изданието tuttobolognaweb.it. А заради контузията на Лоренцо де Силвестри, бившият капитан на ЦСКА-София влезе в ролята на фалшив десен бек, маскиран като централен защитник, отбелязва още сайтът. 10 минути след Антов на терена се появи и 19-годишният гамбиец Муса Джувара, който зае поста на ляв вътрешен халф и също даде индикации за добра перспектива. 

"Във финала на шампионата, къдетоаБолоня реално е постигнала основната си цел, тази за спасение, пускането на млади играчи може да бъде основен приоритет с оглед на следващата година.аА Валентин и Муса кандидатстват за участие в Болоня и догодина, така че тези мачове се очертават като истинския тест за качеството, което носят, пише още специализираният сайт. Болоня в момента е на 11-о място в класирането с 34 точки, с 12 първия застрашен Каляри 8 кръга преди края на първенството.

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти