Левски гласи бивш защитник за директор

Бившият защитник на Левски Саид Ибраимов пак е актуално име за "сините". Той отново е бил забелязан в опасна близост до Наско Сираков, който търси хора за два поста. Собственикът трябва да намери заместник на Павел Колев, който е изпълнителен директор в оставка. А също и спортен директор. Славиша Стоянович бе назначен като такъв, защото "сините" все още не бяха разрешили казуса с Петър Хубчев.

В Левски се бавят с преговорите за нови договори
В Левски се бавят с преговорите за нови договори

Специалистът обаче бе категоричен, че иска да е треньор и да не се занимава с други задачи - като гледане на предложени играчи и т.н. На този етап не е ясно кой ще замени Павел Колев, но вариант за заместник на Ивайло Петков като човек, който отговаря за селекцията и да бъде връзката между играчи, треньор и ръководство, е именно Саид Ибраимов.

През лятото той дойде на "Герена" за среща със Сираков, но тогава бе категоричен, че не е ставало въпрос да се връща в Левски. Той се върна в Казахстан, за да продължи ангажиментите си към Астана. Сега обаче ситуацията там доста се промени, след като клубовете предприеха свиване на бюджетите си.

Източник: "Мач телеграф"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти