В Левски се бавят с преговорите за нови договори

В Левски се бавят с преговорите за нови договори

Ръководството на Левски се бави със започване на преговори за подновяване на договорите на чужденците Ребин Сулака, Звонимир Микулич и Драган Михайлович. Контрактите и на тримата изтичат през лятото и на "Герена" трябва да побързат, за да не ги изпуснат със свободен трансфер. В клуба са доволни от тяхното представяне, но проблемът е, че на този етап не е ясно с какъв бюджет ще разполагат за следващия сезон и това пречи на стартирането на преговорите.

В момента финансовата ситуация на "Георги Аспарухов" не е цветуща. Шефовете правят всичко възможно, за да осигурят поне още един голям спонсор Преди време собственикът Наско Сираков разкри, че това може да се случи през този месец, но засега няма нищо сигурно.

Интересното е, че въпросното трио бе привлечено в Левски през зимата, но с краткосрочни договори. Към Сулака дори вече има интерес от скандинавски клубове. Основен приоритет за "сините" е задържането на вратаря Микулич, тъй като и Николай Михайлов е с изтичащ договор и се очаква да си тръгне от "Герена".

Звонимир Микулич

През лятото пък Левски може да си върне бившия капитан Иван Горанов. През лятото той бе продаден на белгийския Шарльороа, но левият бек е преследван от контузии от началото на сезона и е записал само 2 игрови минути в общо 2 мача в първенството. Той има още 6 минути в един двубой в Лига Европа. Нищо чудно защитникът да бъде върнат на "Герена" под наем в опит да възвърне формата си. Преди Горанов бе национал, а сега трудно намира място дори на пейката на Шарльороа.

Още от БГ Футбол

Виж всички