Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Барокко 0:2

Пиоли: Не направихме достатъчно, за да победим

Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази разочарованието си от домакинското равенство 1:1 със Сампдория. Според него представянето на играчите му не е било на необходимото ниво.

Милан избегна домакинско поражение срещу десетима "моряци" (видео)
Милан избегна домакинско поражение срещу десетима "моряци" (видео)

"Напълно съм съгласен, че не сторихме достатъчно, за да победим, въпреки че можехме да го постигнем с удара на Франк Кесие в последните минути. Направихме твърде малко, играхме с бавен ритъм и подходът ни не беше правилният. Това беше сложен мач за нас. Сампдория играха по същия начин, както и в първия мач помежду ни. Днес ритъмът беше по-малък, а ние помогнахме на тяхната защита, която беше добре оганизирана. Трудно ми е да съм доволен след този мач. Представянето ни трябваше да е различно. Имахме доста ситуации, които да изиграем с правилните интензитет и качество. Това трябва да ни направи разочаровани и разстроени. Сега е необходимо да покажем, че можем отново да заиграем добре.

Надявам се, че Йенс Петер Хауге ще придобие още по-голяма увереност. Той вкара важен за тима гол. Това ще му помогне да има повече вяра в уменията си. Стартовия състав? Изборът ми беше основан на футболистите, които играха много за националните си отбори. Всичко може да се подложи на критики, след подобен двубой не става въпрос за определени играч или позиция. Тимът не показа представяне на нужното ниво. Смятам, че Алексис Салемакерс разполага с добри характеристики, за да се справи в ролята на десен бек особено когато отборът диктува играта. Реших, че по този начин ще атакуваме повече и ще имаме по-качествено развитие на играта по фланговете", коментира Пиоли след мача.

Още от Футбол свят

Виж всички