Петко Христов: Има позитивна промяна при новия треньор

Петко Христов: Има позитивна промяна при новия треньор

"Настроението е добро, дойдохме да покажем друго лице и да победим", заяви защитникът от националния отбор Петко Христов, който по всичко изглежда, че ще започне като титуляр утре срещу Северна Ирландия. 

"Винаги ще има критики, но ние идваме да докажем себе си. Наясно сме с противника, за разлика от първите два мача с Италия и Швейцария, сега ще опитаме да спечелим. Наистина е трудно да се стиковаме за една седмица. Но нямаме избор", каза още Петков Христов. 

Младият бранител на италианския Про Верчели каза "още по-добре за мен", когато беше попитан очаква ли центрирания, борба за високи топки и единоборства. 

Пламен Илиев се контузи 😠
Пламен Илиев се контузи 😠

"Мисля, че отборът започва да играе по-добре, макар да са минали два мача за толкова кратко време. Наистина се вижда позитивна промяна при новия треньор", добави той. 

Ирландски журналист от Скай Спортс пък намери аналогия във факта, че са повикани заедно с брат си Андреа, така както в Северна Ирландия играят Джони и Кори Еванс. 

"Много е хубаво усещането да съм с брат ми. Знаем се какво можем и си помагаме. Играли сме заедно и при младежите", каза още Петко Христов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти