Защитник на Северна Ирландия се закани на националите ни

Пади Макнеър не е доволен от пропуснатата възможност да вкара гол на Италия в първата световна квалификация за Световното първенство, но утре ще се опита да поправи този пропуск, като отбележи във вратата на България. Централният бранител на Мидълзбро призна, че пропускът си е изцяло негов, тъй като Стивън Дейвис в края на мача му подаде чудесно. Ударът от наказателното поле обаче мина над горната греда. 

"Играл съм и като дефанзивен халф, и като десен външен. Шансът, който ми се откри в Италия, е такъв, който наистина трябваше да вкарам. По принцип рискувам и влизам в наказателното поле - понякога се получава, понякога - не. Надяваме се, че в сряда вечер, ако имам още един такъв шанс, ще го сграбча". Една победа утре ще даде начало на надежди за Северна Ирландия за една положителна квалификационна кампания и да запазят живи шансовете за класиране на Мондиала в Катар. 

"Това би било сбъдната мечта. Всяко дете гледа Световното по телевизията и би било невероятно да стигнем до там. Евро 2016 беше невероятно, но Световното първенство ще направи още една крачка напред за всички нас".

"Трябва да започнем с висока интензивност. Не можем да започнем по начина, по който направихме срещу Италия. Първият гол в мача е много важен. Помня, че когато започвахме така в домакинските мачове преди, не давахме много шансове на противника да се върне в мача. Ако успеем да направим това и поставим България под натиск от самото начало, това определено ще помогне ние спечелим играта. Просто трябва да вярваме в себе си. Мачът трябва да бъде спечелен, ако искаме да наложим авторитета си в тази група".

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти