Боб Аръм: Джошуа има голяма слабост и Пулев ще го нокаутира

Боб Аръм: Джошуа има голяма слабост и Пулев ще го нокаутира
Джошуа: Пулев е кръстен на велик български воин и носи бойния дух в себе си
Джошуа: Пулев е кръстен на велик български воин и носи бойния дух в себе си
Един от промоутърите на Кубрат Пулев - знаменитият Боб Аръм - заяви, че е видял голяма слабост в Антъни Джошуа и прогнозира победа с нокаут за българина. Дългоочакваният сблъсък за три от четирите шампионски пояса в тежка категория ще се проведе на 12 декември в Лондон.

"Едно е да се боксираш и да обикаляш по ринга, да се правиш на Мохамед Али, когато срещу теб е дебелакът Анди Руис, но ще бъде съвсем различно срещу намиращия се в отлична физическа форма Пулев. А и Пулев е много добър боксьор. 

Вярвам, че Кубрат ще може да се справи с боксовите умения на Джошуа и ще намери възможност да го нокаутира. Пулев е много силен и има добра визитка, така че Джошуа няма да може да бяга и прави нещата от двубоя с Руис. 

Пулев има способностите да притисне Джошуа в ъгъла и да го нокаутира, така че не само очаквам победа на Кубрат, но и победа с нокаут. Аз бях промоутър на Анди Руис в 30 негови битки и през повечето време му беше трудно да свали опонентите си със силата си. Това ми подсказва, че Джошуа има голяма слабост и тя е, че не може да понесе удар в главата. Не съм глупак и говоря каквото виждам - видях Джошуа нокаутиран, паднал на за*ника си и тотално победен не чак толкова отдавна", каза промоутърът на Кобрата Аръм, цитиран от BoxingNews24.com.

Още от Бойни спортове

Виж всички