Индзаги: Надхвърляме очакванията

Индзаги: Надхвърляме очакванията

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги бе доволен от равенството 1:1 със Зенит в Шампионската лига. "Орлите" все още нямат загуба в турнира - 1 победа и 2 равенства - въпреки, че са без доста ключови футболисти в момента. Затова наставникът смята, че те надхвърлят очакванията.

"Много е приятно да разполагаш с такъв състав. В момента не мога да искам нищо повече от момчетата. В двете ни гостувания в Шампионската лига разполагах само с 13 здрави футболисти. Луиш Филипе имаше болки в прасеца сутринта, така че успя да изиграе само 5 минути. Този отбор надхвърля очакванията и мога само да се радвам. На полувремето казах на играчите, че могат да покажат повече, въпреки че вече бяха изхабили почти всичката си енергия. Мога само да ги поздравя за показаното", заяви Индзаги.

Лацио не можеше да използва в този мач Чиро Имобиле, Томас Стракоша и Лукас Лейва, които дадоха положителни проби за коронавирус, при тестовете от УЕФА. Интересното е, че те са с негативни проби от тестовете си в Италия.

"Жалко е, че се получи подобна ситуация. Това ни затрудни много. Мога само да си представя как щяхме да изглеждаме с Имобиле, Стракоша, Лейва, Раду, Лулич и Ескаланте. Мога само да благодаря на останалите, които дадоха всичко от себе си да играят през два дни и половина. Радвам се и за Кайседо, който отбеляза първия си гол в Шампионската лига. Той винаги е бил обичан от феновете на Лацио, защото дава най-доброто, когато получи шанс. Той също имаше проблем в рамото в последните 15 дни, така че ще трябва да направим нещо по въпроса в почивката за националните отбори", допълни специалистът.


Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти