Гигс: Направихме още един топ мач, България много ни затрудни

Гигс: Направихме още един топ мач, България много ни затрудни

Селекционерът на Уелс Райън Гигс остана доволен от победата с 1:0 над България от Лигата на нациите. Той също така похвали играта на нашия национален отбор.

“Направихме два топ мача толкова рано през сезона. Вдъхновени сме, но можем да се справим още по-добре. Два мача без допуснат гол, не е зле. България много ни затрудни в тази среща. Те си помагаха по целия терен. Имаха и повече мачове от нас през настоящия сезон. Бързо виждаха топката - нещо, което не правехме през второто полувреме. Ние трябва да се подобряваме, това е нашата цел.

46 Уелс - България
В края беше най-доброто време да вкараме. Горд съм от момчетата. Не беше добро представяне, особено през първото полувреме. През второто се подобрихме, движехме топката бързо и показвахме по-голяма увереност с нея. Голът беше най-добрата ни атака и в нея участие взеха и трите ни резерви. Това ме прави много щастлив. В първото полувреме бяхме малко изморени, българите ни превъзхождаха физически. Мисля, че деветима от титулярите им са изиграли 4-5 мача през новия сезон. Това си пролича през първата част. Бяха остри и владееха топката. През второто се подобрихме и не им предоставихме шансове. Показахме спокойствие и по-добро темпо, когато бяхме с топката. Не беше качествено, но накрая мисля, че получихме това, което заслужавахме", заяви Гигс след двубоя.

Още от Футбол свят

Виж всички