Гледай на живо

"Контра": Ощети ли съдията Барселона в Ел Класико

Гигс: Отделих специално време на играта на България, показа много качество

Гигс: Отделих специално време на играта на България, показа много качество

Мениджърът на Уелс Райън Гигс похвали България за представянето й срещу Ирландия. Легендата на Манчестър Юнайтед допълни, че е отделил специално време на играта с топка на трикольорите и е сигурен, че днешният сблъсък няма да е никак лесен за неговия тим.

"Самочувствието на играчите е високо заради трите поредни победи, въпреки че очевидно не са постигнати близо като период. Прегледахме последните мачове и това, което бихме могли да направим по-добре. Доволен съм от инерцията, която имаме в момента. Подобно нещо е трудно да се постигне в международния футбол. Онзи ден не се представихме добре срещу Финландия, но бях истински доволен от победата, защото тя ни беше необходима“, коментира Гигс.

"Българите ще бъдат разочаровани заради късния гол, който допуснаха срещу Ирландия. Наблюдавах ги и отделих специално време на играта с топката на българския национален отбор“, добави той.

"Ние трябва да се справим по-добре в някои аспекти на играта в сравнение с мача срещу Финландия. Надявам се на по-позитивно представяне, но няма да е лесно. България показа много качество в мача срещу Република Ирландия“, каза още Райън Гигс.

Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти